12 comments:

  1. sy tahun 2002.. masih ingt lg.. haha

    ReplyDelete
  2. Saya lagi senior...🤭🤭🤭🤭

    ReplyDelete
  3. Saya ingat lagi , saya ambil tahun 2016 hahah ignat sebab umur nak kira senang tambah 1 je dengan tahun terkini. Cara saya ingatt umur saya, saya bergantung pada tahun tersebut. hahaha

    ReplyDelete
  4. Laaa blog baru ke Ammie, terlepas keretapi ke Sis ni.. teruskan menulis, kenapa blog lama tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog lama tu kena removed kak..masih tunggu lagi dari Blogger kenapa dia remove

      Delete
  5. Ingat lagi tahunnya
    Cuma detail keputusannya tak ingat sebab tak elok

    ReplyDelete
  6. Ingat2 hehee tahun 2004 ammi heheee

    ReplyDelete
  7. 2002. masa tu bulan puasa lak tu.

    ReplyDelete
  8. Tahun tu je yang ingat. moment tu ada lah lupa sikit sikit.

    ReplyDelete